fredag 8 februari 2008

Stans coolaste taklampa!

Gode vännen T berättade för ett tag sedan om sina reflektorskärmar som han räddat från en gammal SF-studio inne i stan. Han hittade dessvärre ingen bra plats för dem hemma. Istället ryckte vi ut och räddade de otroligt coola lampskärmarna. Lite vajrar, tygsladdar och en stooor glödlampa senare har vi stans coolaste taklampa i arbetsrummet!

tisdag 5 februari 2008

Lagt golv ligger

Medan jag har legat krasslig i helgen har maken jobbat hårt med klinkergolvet i hallen. Golvet fick läggas i omgångar och med "spångar" över så att vi fortfarande kunde komma in i sovrum och på toalett - lite meckigt men det gick bra! Några klinkerplattor ligger inte på plats än och så är det inte fogat än. Men sen är det klart!!! Bra jobbat älsklingen!

Klinkret är svart med skifferstruktur (Lava från Golvabia), storlek 30x60 cm. Stora plattor är bra, de går fort att lägga! ;-)

lördag 2 februari 2008

Coolaste badrummet

Så otroligt coolt! Dusch, badkar och handfat i ett! Riktigt riktigt häftigt, tycker jag. Visst, opraktiskt, men all design måste ju inte vara praktisk, man måste ju våga tänka lite nytt och tänja gränser också. Fast den här pjäsen kommer aldrig innanför vår dörr, det törs jag lova. ;-)

Designat av brittisk/irländska designkollektivet UsTogether och hittat via MocoLoco.